Yin Tempel met Cacao

 

 

 

Yin Tempel met Sacred Cacao

 
Een reis naar binnen! Welke inzichten mag jij ontvangen van de Cacao? Het is NU tijd om alle antwoorden die je zoekt uit jezelf te halen.
Je gaat na het drinken van de Sacred Cacao vooral een reis naar binnen maken terwijl je ligt of zit en luistert naar prachtige muziek! Ruimte nemen om zonder afleiding te onderzoeken in jezelf wat nog gezien of ervaren mag worden. We sluiten af in verbinding met elkaar.
 
 
We starten zondag 5 september 10.00 tot 14.00 uur.
Locatie is de Yurt in Tolbert 
Bijdrage 30 euro pp en je kunt je opgeven via info@soulspirit.nl
Aanwezig is thee, fruit, nootjes en koekjes.
Graag zelf een matje, dekentje, kussen meenemen en alles waarin jij lekker kan cocoonen in jezelf.

 

Wat is ceremonial Cacao?

De Ceremonial Cacao is met de hand geplukt en bewerkt om er voor te zorgen dat de Spirit en de helende werking van dit heilige plantmedicijn intact blijft. Ceremonial Cacao is een heel oud plant medicijn, een 'wisdom keeper', een leraar en een facilitator. Heel voorzichtig zal ze je begeleiden naar de deur van je hart, en ze brengt je nergens waar je niet naar toe wilt, ze nodigt je alleen uit om een reis met haar te maken naar het licht door de sluiers heen. 

 

Een oud gezegde verteld ons dat wanneer de balans tussen de natuur en de mensen ver te zoeken is, de Cacao vanuit het regenwoud tot ons zal komen om de harten van de mensen weer te openen en harmonie te brengen. 

 

 

Cacao Spirit Song