Yin Tempel met Cacao

 

 

New Years Yin Tempel met sacred cacao!

Receiving the teachings from the Cacao Deva, the feminine Power Spirit!
Daarnaast werkt de cacao ontzettend ontspannen in ons lichaam,
bevat de cacao veel anti oxidanten en is het ook een power food. 

 

Tijdens een Yin Tempel met sacred cacao is er veel aandacht voor je lichaam, het voelen in jezelf, het verbinden in jezelf, met jezelf en het ontspannen in jezelf. Zodra je ontspant kunnen er Poorten van Oorspronkelijk Bewustzijn geopend worden. Het terug halen van alles wat je altijd al was en wat nooit weg is geweest. Je hoeft niks meer te leren, of je eigen te maken, je bent het al, een enorm Krachtig Mooi Wezen!

Aandacht voor het openen van Poorten van ons Oorspronkelijke Bewustzijn!
We verbinden & delen, drinken Sacred Cacao, zakken in ons lijf met Yin Yoga, bewegingen uit de QiGong,
Yoga Nidra en proeven, ruiken en masseren heerlijke olien van doTerra.
Kom je ook?

 

Zondag januari 2021 (exacte datum komt zsm)
Tijd 13.00-16.30 uur
Bijdrage 30 euro pp
Locatie de Poort Groninge (Friesestraatweg 31)
Opgave info@soulspirit.nl

 

In de Yin Tempel met sacred cacao zitten we samen en ontvangen we sacred cacao. Voordat we de cacao drinken maken we een gezamenlijke intentie. Daarna nemen we de tijd om de cacao te ontvangen. De cacao vol zit met antioxidanten en  je bloedtoevoer en de toevoer van zuurstof naar je weefsel worden vergroot....je hart gaat open en je krijgt helderheid & focus in je. Daarnaast bevat Cacao heel veel voedingsstoffen, waaronder magnesium, een ontspanner voor de spieren die geassocieerd wordt met gevoelens van kalmte. Door het combineren van Cacao met Yoga, sharing in een Yin Tempel met vrouwen, verbinden, zachtheid, rust & muziek ondersteunen we het proces van loslaten, relaxen, verjongen, heling en de bewustwording dat je meer bent dan alleen je fysieke lichaam. 

 

 

Wat is ceremonial Cacao?

De Ceremonial Cacao is met de hand geplukt en bewerkt om er voor te zorgen dat de Spirit en de helende werking van dit heilige plantmedicijn intact blijft. Ceremonial Cacao is een heel oud plant medicijn, een 'wisdom keeper', een leraar en een facilitator. Heel voorzichtig zal ze je begeleiden naar de deur van je hart, en ze brengt je nergens waar je niet naar toe wilt, ze nodigt je alleen uit om een reis met haar te maken naar het licht door de sluiers heen. 

 

Een oud gezegde verteld ons dat wanneer de balans tussen de natuur en de mensen ver te zoeken is, de Cacao vanuit het regenwoud tot ons zal komen om de harten van de mensen weer te openen en harmonie te brengen. 

 

 

 

Cacao Spirit Song