SOULSPIRIT

±
±

 

 

Dag mooi mens,

 

Wat fijn je hier te ontmoeten! 
  

Je kunt hier terecht voor verschillende YOGALESSEN. Zoek je een actieve vorm dan is AWAKEN TO YOUR ESSENCE misschien wel iets voor je. Zoek je iets rustigers dan is SLOW DOWN erg fijn. In ieder geval zal de Yogales je dichter bij je gevoel brengen, je ontspannen en je nog meer rust geven in je hoofd. Daarnaast geef ik de yogavormen op mijn eigen wijze, invoelend op het moment. Technieken die ik meeneem zijn meegenomen uit verschillende yoga opleidingen die ik heb gevolgd. Vind je het belangrijk om te weten wat mijn achtergrond is, dan kun je me vinden op linkedin onder Lilian Huizingh. 

 

Inschrijven voor Yogales

 

Verder geef ik 1 x in de maand een Basis Workshop Ukelele (zie voor meer info www.uked.nl) Altijd al een instrument willen leren spelen, dan is dit misschien iets voor jou. Ik leer je in 2 uur verschillende nummers op de ukelele. Hartstikke leuk en ik weet zeker dat je met een glimlach naar huis gaat. 

 

Zo nu en dan organiseer een ik Yin Tempel met Sacred Cacao omdat dit zo'n heerlijke ontspanning geeft in je lichaam. Daarnaast is Cacao superfood en krijg je enorm veel anti oxidanten binnen. Een mooie manier om goed voor je lichaam te zorgen en nog meer te voelen wat er in jou is. 

 

Let's connect and play & WAKE UP!

 

Daarnaast kun je me ook vinden op www.facebook.nl, waar ik meldingen doe voor speciale evenementen. Wil je op de hoogte blijven via een nieuwsbrief, dan gewoon een even een mailtje sturen naar info@soulspirit.nl

 

Hartegroet,
Lilian Huizingh

 

 

Contactgegevens;

info@soulspirit.nl

06-418 123 38