CONTACT

Dag mooi mens,

 

Mijn naam is Lilian Huizingh, sinds 2009 actief met Soulspirit met als hoofdactiviteit het geven van YOGA! Gedurende de jaren steeds meer uitbreiding van activiteiten waaronder Yin Tempel met Sacred Cacao, Basisworkshop Ukelele en verschillende bewustzijnsgroepen zoals nu LICHTCIRKEL! In het verleden veel vrouwencirkels begeleid 'Soulsisters Diving Deep & Soulsisters Diving Deeper' , als ook plantmedicijn activiteiten helpen organiseren.

 

Daarvoor in het bedrijfsleven gezeten in verschillende functies (loopbaancoach, trainer, intercedente, accountmanager) en lesgegeven op een sportschool naast mijn hbo studie in Groningen. In deze periode steeds verder van mezelf geraakt en er achtergekomen dat ik hier niet gelukkig van werd. Door verschillende omstandigheden gedwongen in de ziektewet geraakt en de zoektocht naar binnen begonnen waar ik eindelijk mezelf tegen kwam. En wat ben ik daar blij om. Nog elke dag bezig om te herinneren wie ik werkelijk ben. 

 

Op dit moment organiseer ik workshops en lezingen voor mensen die me inspireren en te maken hebben met bewustzijnsverruiming. Eigenlijk alles wat zowel voor mezelf als voor mijn omgeving een verandering brengt in de perceptie van deze werkelijkheid en een positieve invloed heeft op de holografische werkelijkheid waarvan ik voel,  ik een onderdeel ben. 

 

Inspiratie is voor mij alles wat me doet stromen, openen en groeien in kracht! Ik voel een wereld waarin wij elkaar bekrachtigen in wie wij werkelijk zijn en waar we elkaar inspireren om steeds het beste in elkaar naar boven te halen, datgene wat overschrijft, alles wat jij of ik als overtuiging had opgeslagen en wat nu mag verdwijnen omdat we compleet onszelf mogen zijn. Dat jezelf mogen zijn is voor mij een steeds multi dimensionaler begrip geworden. Ik ben niet alleen van deze wereld, net als jij, en ik inspireer graag om onszelf steeds meer te herinneren wie we werkelijk zijn, kinderen of wezens van de sterren! 

 

Ik hoop jou te ontmoeten en te herinneren! 
Met een open hart, Lilian

Je kunt me bereiken via info@soulspirit.nl