Kundalini Yoga

 

Reis door de Chakra's kundalini yoga

 

Tijdens deze Yoga les met meditatie maak ik gebruik van de verschillende technieken uit de Kundalini Yoga. Daarnaast doe ik wat goed voelt in het moment om nog meer in het lichaam te komen, te voelen en te verbinden in jezelf. Ik werk met dynamische oefeningen, ademhalingstechnieken, mantra's en krachtige meditaties. Je voelt de werking direct!

De lessen leren je je eigen energieveld te beheren en ook te versterken. Daarnaast zullen ze een vrije energiestroom in je lichaam stimuleren ter bevordering van je bewustzijn. De zintuigen komen tot rust, de energie gaat beter stromen en het is ontspannend voor lichaam en geest. Deze les brengt je energieniveau op een hoger peil, waardoor je wezen in lijn wordt gebracht met wie je werkelijk bent en je uiteindelijk wakkerder bewuster en stralend gezond wordt. Het is een volledige work-out voor lichaam & geest. De lessen zijn een combinatie van oefeningen, chanten van mantra's en ademhalingstechnieken, mudra's en meditaties. 

 

De oefeningen & meditaties die je tijdens de les beoefent, kun je in je dagelijkse leven toepassen. Zo leer je je lichaam te ontspannen in situaties waarbij je normaliter stress ervaart, weet je hoe je je ruggengraat flexibel houdt zodat je je vitaal & energiek voelt, of hoe je de energie vanuit je nek naar je hoofd weer vrij kan laten stromen na uren achter je computer gezeten te hebben.

 

De lessen zijn uitdagend, confronterend en inspirerend.

 

Je brengt je lichaam in vorm en traint de geest om flexibel en stabiel om te gaan met stress en verandering. Negatieve patronen en weerstanden worden doorbroken. Je krijgt meer zelfvertrouwen en je realiseert je mogelijkheden.

De lessen zijn voor iedereen geschikt en een proefles is mogelijk.