Symbolenreis

Is een QHHT sessie iets te spannend nog, dan kun je een Symbolenreis boeken twv 110 euro (1-1,5 uur) plannen.
Tijdens een symbolenreis maak je in hypnose contact met je onbewuste. Het is een reis door je onbewuste waarin je symbolen tegenkomt die te maken hebben met het probleem dat je bezighoud.
 
Ik gebruik de symbolenreis vaak als je een belangrijke keuze in je leven moet maken, een inzicht wilt verkrijgen in een bepaalde situatie of een vraag beantwoordt wilt hebben waar je op bewust niveau niet bij kunt komen.
 
Je bewuste werkt met ratio (denken) en wilskracht maar op dat niveau lukt het niet altijd een oplossing of antwoord te vinden. Je onbewuste werkt met gevoelens, emoties en met beelden en symbolen. Je hebt vast wel eens gehad dat je een beslissing nam of met iemand in zee ging wat logisch gezien en rationeel helemaal juist leek. Achteraf ging dat dan mis en had je zoiets van "eigenlijk wist ik het ergens ook wel...". Je voelde namelijk onbewust al aan dat het niet goed zat alleen kon je er bewust geen reden voor bedenken dus ging je er toch in mee. Of misschien heb je wel eens ervaren dat je na een nachtje slapen "ineens" voor je zag wat je moest doen? Waar je bewust met een probleem bezig was maar geen oplossing zag ging je onbewuste er ook mee aan de slag en liet dit beeld "ineens" omhoog komen.
Tijdens deze sessie gaan we precies dit doen. Onbewust weet je de oplossing of het antwoord al maar niet iedereen voelt dit ook bewust aan. In deze sessie halen we dit naar boven zodat jij er verder mee kunt.
 
Wil je een symbolenreis boeken, stuur me dan een mail via info@soulspirit.nl of app via 06-418 123 38