Bomen en hun magie! Stukje uit een QHHT sessie!

Bomen en hun magie! Stukje uit een QHHT sessie!
24-10-2023 04:55

Ik weet niet of jij dit herkent maar ik heb een favoriete boom waar ik zo af en toe even naar toe ga, gewoon om te staan, te kijken en te zijn! Als ik me down voel of verdrietig of blij en goed bij mezelf, ik ga er heen als ik voel dat ik even wil connecten en deze boom is voor mij makkelijk contact mee te maken. Dat is mijn ankerpunt ofzo. Herken je dat?

 

Zo had ik een prachtige sessie met een vrouw waarin het veld van de Berk constant terug kwam. Deze vrouw wilde heel graag weer verbinding voelen, de zin het van het leven, geliefd en rust. Ze wilde zo graag dichter bij zichzelf komen en dingen zien veranderen ipv dat het blijft zoals het blijft. 

 

Tijdens de sessie kwam ze op een mooie plek waar er gelijk van alles gebeurde in haar lichaam. Ze voelde ook het verlangen om zich zo goed te voelen in haar gewone leven, zoals ze zich nu voelde, terwijl ze op die plek was. Ook ik kon het gevoel, het veld, voelen. Het was magisch en sterk en krachtig! We kwamen er achter dat ze een berkentak was en uiteindelijk de heel Berk (ja, dat kan!) en dit gevoel voelde voor haar heerlijk. Mee bewegen op de wind, vrijheid van bewegen, dat ook als het onlogisch is toch mee gaat, dat het toch blijft leven als het ruimte heeft en nog veel meer kan groeien. Het gaf haar inzichten over haar lichaam en hoe ze voelde hoe zij mag bewegen in het leven. Ook al ervaart ze een beperking in haar benen dat de Berk haar wil laten zien dat ze toch kan meebewegen en groeien. Al haar celletjes in haar benen gingen aan en ze kon ook voelen hoe ze haar benen had gehaat en negatieve gedachten over had gehad terwijl de Berk haar wilde laten voelen dat het niet uitmaakt. Ze kan met haar lichaam gewoon meebewegen in het leven. 

 

Dit deed haar denken aan haar vorige huis toen en er een hoge Berk in de buurt stond en die zaadjes in haar tuin had gezaaid waardoor er een klein Berkje was gegroeid en deze heeft ze toendertijd ook meegenomen toen ze ging verhuizen. En deze Berk is enorm aan het groeien in haar huidige tuin. De Berk roept haar weer om bij hem te komen zitten en te connecten. Het veld is er, altijd al geweest en je hoeft alleen maar te verbinden. 

 

Tijdens de sessie kwam het veld van de Berk constant weer terug. Ze kreeg herinneringen van vroeger waarin ze constant geconnect was met de Berk en hoe ze deze boom eigenlijk altijd op zocht als ze dat wilde. Zo kreeg ze in de andere levens die voorbij kwamen ook constant een Berk te zien die dan op een pleintje stond, waar iets naars gebeurde wat zij moest zien en waar zij onderdeel van was. De Berk gaf haar het inzicht; alles gebeurd toen, zoals het moet gebeuren! Dat is de stroom van het leven! En hoe machteloos je je ook voelt, ook al heb je je tijd tegen of de cultuur, dat het altijd mogelijk is dat er een andere energie opstaat in jezelf! 

 

De Berk was eigenlijk de rode draad in haar sessie waarin ze dingen voorbij zag komen uit haar huidige leven en andere levens. De Berk liet haar zien dat hij er is voor haar en hoe prachtig dat je het dan zo duidelijk te zien krijgt. 

 

Ze hoeft alleen maar te connecten met de Berk in haar tuin en te voelen wat dit met haar doet en ze zal de stroming van het leven voelen, de energie die wil stromen door haar heen deze werkelijkheid in zodat er beweging komt waar het vast zit in haar leven. Het is zo simpel en toch zo magisch! 

 

Ik ga de boom waar ik me mee geconnect voel ook vaker opzoeken. Even tijd voor mezelf, voelen en rust bij het veld van deze boom. En misschien heb jij ook wel een boom waar jij je geconnect mee voelt. Het veld roept! 

 

 

 

 

reacties  0 reacties reageren

Meerdere ontmoetingen met gidsen tijdens deze QHHT sessie!

Meerdere ontmoetingen met gidsen tijdens deze QHHT sessie!
21-10-2023 04:56

Tijdens deze sessie heeft de man heel veel verschillende ervaringen, bewustzijnslagen die open gaan waardoor hij nog meer vertrouwt op het leven en dat wat hij hier komt doen.

 

Hij start in een scene waarin hij op het strand zit en er een man naast hem zit met een wit t-shirt aan en deze man kijkt samen met hem naar de zonsondergang. Hij herkent ineens dit deel als een deel van hemzelf (is een aspect van hemzelf die als gids bij hem is) en voelt dat hij er altijd al was en als we vragen waarom dan zegt dit deel dat hij bij hem is zodat hij zich niet eenzaam voelt en dat hij over hem waakt. Hij moet alleen zelf vorm geven aan het leven. Verder laat hij zich nu tijdens de sessie zien omdat het nu kan. Hij wil graag laten weten dat hij er is.

 

 

Op een gegeven moment wordt hij meegenomen door het universum heen door een wezen wat er neonachtig blauw uitziet. Dit wezen steekt zijn hand uit en nodigt hem uit om mee te komen. Hij voelt hierdoor dat alles goed komt en is. Het voelt als een soort thuis, en er wordt ook gezegd dat dit is waar hij thuis hoort. Hij voelt en ervaart ook ineens eindeloze mogelijkheden, een vrij gevoel en troost. Hij krijgt dit te zien zodat hij in zijn bewustzijn opent dat hij niet zijn lichaam is, dat hij onderdeel is van een groter geheel en kan creeren vanuit dit weten. 

 

Op een gegeven moment komt hij in de middeleeuwen terecht (china/japan) waar hij als soldaat wordt aangevallen en moet verdedigen maar bang is. Hij wordt geraakt door een pijl in zijn zonnevlecht en deze pijl gaat dwars door hem heen. Hij is dood en ziet zichzelf dood liggen mijn zijn ogen wijd open. Hij voelt de schrik, de pijn en weet ook ineens waarom dit punt in zijn lichaam zich altijd laat voelen. Hij is bang om geraakt te worden. Hij gaat op dat moment ook terug naar het licht en ontmoet zijn zoon, die overleden is. Hij wordt getroost. Een prachtig moment van heling kan ontstaan en is voelbaar in zijn lichaam. 

 

Op een gegeven moment ziet hij zichzelf in een koepel zitten met uitzicht over de bergen. Hij is welvarend, is veel aan het mediteren en schrijven. Hij heeft een rood gewaad aan en is heel content. Hij kan in dat leven heel goed contact houden met andere werelden. Hij ervaart ook dat het leven wat we hier leven een fractie is vanuit waar alles mogelijk is. Alleen=Al Een En hij begrijpt ineens waarom hij zo graag alleen is. Deze persoon is ook weer een aspect van hem zelf die hem al had verwacht en zegt tegen hem dat hij van hem houdt. Wijst naar zijn borst en legt zijn hand op zijn borst en heelt het. Vertrouw op je hart wordt er gezegd en de energie straalt uit naar zijn milt en zonnevlecht. Ze hebben elkaar ontmoet en nemen afscheid. 

 

Hij heeft nog meer mooie ontmoetingen en ervaringen. Hij ontvangt vanuit zijn Totale Zelf de boodschap; open je hart, sta ons toe, we helpen je wel. Hij moet zich goed beseffen, dat hij nog niet in zijn lijf zit. Hij is veel aan het strijden in zichzelf en kan daardoor ook niet in contact zijn met zijn Totale Zelf (=hogere zelf) en alle aspecten die hem kunnen ondersteunen in zijn huidige leven. 

reacties  0 reacties reageren

WAT IS MIJN MISSIE? WAT STAAT ME IN DE WEG? Ervaring van een QHHT sessie!

WAT IS MIJN MISSIE? WAT STAAT ME IN DE WEG? Ervaring van een QHHT sessie!
20-10-2023 06:29
"Met een gevoel van "met nog maar één teen in de spirituele wereld staan" deze spannende sessie bij Lilian gedaan in het volste vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt.
wat een kadootje aan jezelf, de plek is fijn en ontspannen, Lilian is een prachtig mens! Deze reis moet je zelf ervaren om het te begrijpen, ontdek wie je echt bent, waar je vandaan komt en wat je zielsmissie is.
dank je wel Lilian en zeker tot de volgende keer !"
 
Weer een prachtige testimonial van een prachtige ziel! Wat een mooi mens. Ze kwam binnen en ik merkte een enorme honger naar meer willen weten over wat er nog meer is maar het gevoel hebben nog maar net begonnen te zijn. Veel boeken gelezen, nog niet zo bekend met buitenaardsen maar andere levens was ze wel heel nieuwsgierig naar. Wat een sessie! Wauw! Hieronder een klein stukje waarin ze bewust werd van een onbewust zwaar stuk in de vrouwenlijn en daarna haar aankomst op aarde als wezen vanuit een lichtbron!
 
Ze ging naar een leven waarin ze zag wat er in de vrouwenlijn zo lag te drukken op haar leven. Een zwaarte, een groot verdriet en dat konden we helen. Iets wat er was gebeurd in de oorlog bij haar grootmoeder, die haar hele familie verloor door een bombardement en een groot verdriet had. Zij ging in de tijdlijn terug en kon het erkennen, helen en laten stromen. Ze werd hier door familieleden in een andere scène ook voor bedankt omdat het heel veel lichtheid bracht in het systeem.
 
Daarna zag ze dat ze vanuit het heelal, vanaf een andere planeet/soort lichtbron naar de aarde was gekomen via een lichtstraal met de missie om iets te brengen, wetenschap, maar de aarde was er wel klaar voor maar de mensen niet. Ze waren te vroeg naar aarde gekomen. Ze konden als wezens nog niet terug, (ze omschreef ook hoe ze eruit zag, niet menselijk) en ze moesten op aarde blijven en zich tussen de mensen bewegen/integreren! Ze zag dat ze als wezen een mens werd zodat ze tussen de mensen paste. Dat vond zij wel lastig omdat de mensen nog zo zwaar waren, veel verdriet, veel pijn en die kon ze heel goed voelen. (herkende ze ook in haar huidige leven, het kunnen aanvoelen van iedereen) Ze had moeite om te blijven maar voelde dat ze ook liefdevol door de mensen werd ontvangen, ook al zagen ze niet werkelijk wie ze was.
 
Gedurende de sessie zag ze steeds meer wat ze als kwaliteit had en wat haar missie hier op aarde is. Ze kreeg dit ook te horen via haar overleden tante en mocht tijdens de sessie gelijk al datgene doen waarvoor ze is gekomen. Ze ging telepatisch, zonder dat de persoon werkelijk aanwezig is, de zwaarte en het verdriet verlichten door het te laten stromen door haar lichaam heen. Dit deed ze bij bekenden van haar. Ze kon ook werkelijk voelen wat dit bracht bij de ander en bij haar. Ze voelde in zichzelf een blijheid, omdat ze eindelijk deed waarvoor ze gekomen was.
 
En daarna werd er tegen haar gezegd door een aspect van haar zelf dat ze veel meer op zichzelf mag vertrouwen. Ze mag haar weten volgen, vol in vertrouwen zijn. Ze is helemaal goed zoals ze is, helemaal heel en mag dit aan iedereen laten zien. En nu gaat ze lichtheid brengen, nog meer dan ze al deed maar moet nog wel wennen aan de manier waarop ze dat mag doen, al snapt ze het wel, het in de vorm werkelijk doen en integreren is iets heel anders.
 
 
 
 
 
reacties  0 reacties reageren
« vorige volgende »