Wie ben ik

 

 

Al zo lang ik me kan herinneren weet ik dat het zoals het nu op aarde is, niet de natuurlijke manier van zijn is zoals ik dat ken. Mijn zoektocht is dan ook gedreven door mijn eerste gevoelens en herinneringen van op aarde zijn. Daarnaast heb ik veel ervaringen gedurende mijn leven die ik niet kon delen met iemand omdat voor mijn gevoel de gelijkgestemden er niet waren. Gelukkig is dat nu heel erg veranderd en lijkt het er op alsof we nu in een tijd leven waarin er steeds meer mensen ervaringen delen, het veld van licht groter aan het worden is, wat mede weer komt doordat het bewustzijn veranderd op de aarde. 

 

Er is zoveel meer dan wat we met het blote oog kunnen waarnemen en daar was ik me ook al vroeg van bewust. Zo heb ik ervaringen met buitenaardsen, ben ik vaak in een ruimteschip waar ik herinneringen langzaam aan ingeladen krijg over wie ik ben en wat ik hier op aarde kom doen. Ook ben ik als nieuwgierige ziel vaak gaan reizen als ik in de nacht op bed lag te slapen en kreeg ik te zien hoe groot het universum is en hoe veel soorten wezens er zijn. Naast allerlei prettige ervaringen heb ik niet-prettige ervaringen met wezens die niet zo aardig waren, waar ik eerst ook bang voor was. Wezens die in de nacht bij mijn bed kwamen en me werkelijk leeg zogen, zich voeden aan de energie die in mij was. Dus wezens die niet het beste met me voor hadden. En ik begon ook steeds meer te ervaren dat dit ging om het duale wat sowieso in de wereld en in onszelf aanwezig is. Het is er gewoon allemaal en het omarmen van al die stukken en daarnaast het helen van jezelf maakt dat ik steeds krachtiger aan het worden ben in mezelf en een diepere Zijn kan voelen in mezelf, een weten! Daardoor kan ik ook meer besluiten waar ik me wel en waar ik me niet mee verbind om me heen maar vooral kom ik steeds dieper verbonden in mezelf en daar is volgens mij waar het pad van op aarde zijn ook over gaat. Zodra jij meer aanwezig bent in jezelf, kun jij stromen dat wat er vanuit jou deze werkelijkheid in mag komen. Hoe mooi is dat?!

 

Op het moment dat ik Dolores Cannon tegenkwam viel alles op zijn plek. Wat een wijsheid die ze uitsprak en deze kwam vooral door alle hypnosesessies die ze had gedaan. 

Nu ik zelf hypnosesessies geef reis ik weer mee naar zowel vorige levens of levens op andere planeten en ik heb nog elke dag het gevoel zoveel bij te leren, of moet ik zeggen te herinneren, naar hoe immens groot de mogelijkheden zijn van dit universum. 

 

Wat voor mij dan nu ook zo belangrijk voelt is dat alles naar dit NU moment gehaald gaat worden, zodat jij de werkelijke versie van jezelf kunt leven omdat dat misschien wel de bedoeling is van jouw ZIJN hier op aarde. Je gaat in sessies naar het werkelijke startpunt van een overtuiging, of je startpunt vanuit een andere werkelijkheid die belangrijk is voor dit moment. Alles is mogelijk! Ergens in de lijn is deze vertroebeld geraakt, misschien wel bij je oma, en kun je deze opheffen. Alles in je lijf laten stromen zodat jij alles ingeladen krijgt aan wie jij achter die overtuiging of trauma werkelijk bent. 

 

Naast de QHHT opleiding van Dolores Cannon level 1 en 2 heb ik Beyond Quantum Healing, Soul Center Hypnose Healing en HIN Hypnotherapie gedaan. De QM Hypnose van Priscilla Tielman en Rolf Nuyts heb ik ook afgerond en heeft alles nog veel dieper en intenser gemaakt in mijn werk. Ik wil me graag blijven inspireren. 

 

  

- NEI Therapeut bij Energetisch Huis

- Hypnotherapie Edwin Selij HIN

Soulspeaks Julia Cannon (dochter Dolores Cannon)

Spirit Releasing Therapy 
- Peter Hess Klankschalenmassage 

- Integrated Energy Therapie door Steven Thayer

- NTI NLP Familie opstellingen

- Astrologie salon Cheiron 

- Healing Arts Liquid Light Frequency

- Loopbaan & levensloopcoaching Hoogendijk

 

 

EIgenlijk ben je in dit werk nooit uitgeleerd, want geen sessie is hetzelfde en er is zoveel wat we nog niet weten wat tijdens sessies omhoog komt. Het blijft een magische reis. 

 

Wil je een sessie boeken, check dan HIER

 

Er zijn veel inspiratiebronnen voor mij op dit moment die allen bijdragen in mijn ontdekkingsreis en daar ben ik heel dankbaar voor. Mijn gevoel zegt me dat het zo belangrijk is dat we uitwisselen, delen, elkaar inspireren en daarbij allemaal op onze eigen plek gaan staan als multi dimensionale wezens waar de ware kracht geleefd kan worden van wie wij werkelijk zijn. Dan kan een raster van licht aangaan op de aarde, die door het veld van manipulatie en controle gaat en ons opent voor een nieuwe wereld. We zitten in een tijdperk waarbij het oude jasje uit mag en het nieuwe zich eindelijk laat zien, omdat deze er altijd al was, in jou. Ga je mee op reis naar binnen?