Energetische Healing (NEI)

Tijdens een Energetische Healing werk ik met de NEI methode. NEI staat voor Neuro Emotionele Integratie en is een methode om emotionele problemen, lichamelijke klachten, onverwerkte incidenten en trauma's op een vriendelijke manier op te lossen. 

 

Tijdens een NEI sessie kijken we naar je emotionele blokkades die je tijdens je leven niet hebt kunnen verwerken en nog vast zitten in je lijf. Het niet kunnen verwerken heeft te maken met het feit dat de hersenen het niet hebben kunnen verwerken en daardoor de emotie hebben vastgezet in je lijf, meestal op een orgaan. Daardoor ontstaan blokkades en blijf je constant getriggerd wanneer een soortgelijke situatie zich voordoet (en/of trek je soortgelijke situaties constsant aan). Dit kan zich uiten door verschillende manieren zoals overprikkeld zijn, burn out klachten, laag energie niveau, uit het niets heftig reageren, veel ups and downs ervaart en zo kan ik nog wel door gaan met symptomen die er kunnen zijn wanneer je je emoties niet hebt kunnen verwerken. 

 

In een sessie van 1,5 uur kijken we wat nodig is om dit te veranderen in je lijf en maken we dat je de onverwerkte emotie die jou in de weg zit verwerkt, loskoppelt en je daardoor weer energieker, meer jezelf, in balans aanwezig bent. We hebben dan de hersenhelften te koppelen, de emotie op te sporen en deze los te koppelen. Meestal gaan we dan ver terug in de tijd of zelfs naar voorouders. Met de NEI methode werk je volgens de Chinese Geneeskunde en zie je het hele lichaam als een geheel die verbonden is en pak je ook alle 5 elementen die aanwezig zijn in je lichaam. 

 

Een sessie kan je helpen om lekkerder in je vel te zitten, in je persoonlijke ontwikkeling, een stromende business te krijgen, en nog zoveel meer!

 

Wil je meer weten, neem gerust contact met me op. 

Een sessie duurt 1 tot 1,5 uur en de bijdrage is 95 euro per sessie. 

Wat een bijzondere ervaring! Ik voelde dat tijdens de Energetische Healing er echt iets ging stromen in mijn lijf. 
De QHHT sessie heb ik al ondergaan maar was erg nieuwsgierig naar deze manier, ook omdat je dan wat
korter bezig bent. Een soort APK na de QHHT met 3 maanden er tussen. Super mooi! Dank je wel