Quantum Healing Traject SAMEN

Een Quantum Healing Traject SAMEN bestaat uit de volgende onderdelen;

 

- Energetische Healing

- Magical Journey met Chocobliss

- Quantum Jumping met Sacred Cacao

 

Aan dit traject kunnen minimaal 2 en maximaal 4 personen meedoen!
Je kunt dit traject ook samen met je vriendinnen doen.

 

Locatie is Groningen
Bijdrage vanaf 350 euro pp (afh van aantal personen)
Opgave info@soulspirit.nl

 

Ja, ik doe mee!

INTAKE &Reis in je onderbewuste

In dit Quantum Healing Traject SAMEN start je met een Energetische Healing waarbij we kijken welke onverwerkte emoties jij nog vasthoudt en welke patronen en overtuigingen. Je kunt kiezen welke datum je het beste uitkomt. Deze duurt 1,5 uur. 

 

Tijd is in overleg

 

 

MAGICAL JOURNEY MET CHOCOBLISS

Daarna ga je samen met 3 andere deelnemers in dit traject reizen op Chocobliss (3 plantmedicijnen). Dit zijn Sacred Cacao, mushroom & Caapi van de Ayahuasca. 

 

Reizen in een kleine groep, dieper kijken naar jezelf, inzichten en heling ontvangen en nog zoveel meer. Plantmedicijnen helpen je verder op je pad, daar waar jij nog niet bent geweest. 

 

Tijd is 10.00-17.00 uur

GROEPSREGRESSIE MET SACRED CACAO

En daarna ga je met dezelfde 3 andere deelnemers een Quantum Jump maken naar de beste versie van jezelf terwijl je je lijf heerlijk ontspant met Sacred Cacao, zodat je nog meer ruimte hebt om te ontvangen.

 

Dit kan je ondersteunen in het lopen van je pad. 

 

Tijd 10.00-13.00 uur

 

Ja, ik doe mee!

 

TESTIMONIAL 

 

"Meegedaan aan het Quantum Healing Traject Samen met 3 anderen en dat was heel fijn! Niet alleen omdat we met een klein groepje waren maar ook om het samen te doen. Ieder in zijn eigen proces en toch samen. Ik kon goed merken dat we steeds dieper gingen in onszelf en dat was heel fijn! Wat een waardevol traject. Zeker de moeite waard als je door diepere lagen wilt in jezelf! Dank je wel Lilian!"