Verhoog je frequenties TIPS!

Verhoog je frequenties!

 

Het verhogen van je frequenties betekent dat je je bewust bent van je dichtheid en tegelijkertijd van het feit dat je kan besluiten te kiezen voor een hogere frequentie die ook al in jou is. Je besluit te kijken naar alles wat jou in de verdichting houdt. Dit kunnen verschillende dingen zijn waarvan jij eigenlijk al wel voelt dat het niet meer bij je past en toch blijf je het doen, aantrekken & vasthouden. 

 

 • De eerste stap is besluiten hier naar te kijken! Wat houdt jou in de verdichting? Welke energieen zitten in jou vast die bevrijd willen worden? Je kan denken aan entiteiten, onbewuste traumavelden, lichamelijke klachten dit leven en/of vorige levens, bekijk je angsten, overtuigingen en aannames, voorouderlijn etc. 

 

 • Focussen op alles wat jou een goed gevoel geeft, wat jou blij maakt, wat jou voedt in een positieve zin en waar jij van voelt dat het je geen energie kost bijvoorbeeld. Alles waar jij van gaat stralen geeft je gelijk een upgrade in frequentie. Onderzoek dit voor jezelf en maak hier tijd voor vrij! 

 

 • Ga naar buiten en laat de zonnestralen met vitamine D je cellen in stromen. De zon en het mooie weer geven ons altijd een fijn gevoel en meer energie. Dit is niet voor niks. Visualiseer dat je licht al je cellen in laat stromen zodat alle giftige stoffen als vanzelf je lijf uit stromen omdat daar geen ruimte meer voor is. Of loop een tijd op blote voeten zodat je energie heerlijk kan gronden in je lijf vooral na een drukke dag. 

 

 • Doe aan yoga en/of meditatie of datgene wat jou een gevoel van rust geeft na een hectische werkdag of een druk hoofd. Tijdens de yoga en/of meditatie doe je meestal ook aan ademwerk en dit alles samen verhoogt je frequentie en/of haalt je uit je hoofd en in je lijf. 

 

 • Eet voedsel wat jou ook werkelijk voedt! Maak jezelf schoon van suikers, drink geen of matig je alcoholgebruik (verdicht je weer) etc. Wees je bewust van je eetgedrag. Bewust eten maakt voor je cellen een heel verschil en heeft alles te maken met trilling. Het eten van vlees van een gestresst dier wat geslacht is onder nare omstandigheden geeft stress aan jouw cellen. Water wat gezuiverd is geeft een andere boodschap aan je cellen dan wanneer je drinkwater uit de kraan drinkt wat niet goed gezuiverd is etc. 

 

 • Zoek je tribe en verbind je met je tribe! Het verbinden met gelijkgestemden zorgt voor een bekrachtiging in jezelf en in het veld van alles waar jij voor staat! 

 

 • Focus op alles wat je wel wilt ipv alleen op alles wat je niet wilt. Jij bent de creator en het is belangrijk om datgene wat niet meer bij jou past los te koppelen zodat ruimte komt voor alles wat jij wenst en waar jij recht op hebt. Door je te focussen op alles wat jij wel wilt verhoog je gelijk je frequentie want je creeert het vanuit het voelen alsof het nu al zo is!

 

 • Verbind je met kristallen, de natuur, mensen die je bekrachtigen, mooie muziek, kleuren die jou een glimlach geven en ga dansen!

 

 • Ga op reis in een Magical Journey met plantmedicijnen en ontvang de wijsheid, heling en inzichten via deze mooie plantspirits. Een Magical Journey is niet voor iedereen. Het roept je wel of niet en mensen die medicatie slikken moeten eerst met mij overleggen of ze mee kunnen doen. Het kan een manier zijn om nog dieper te kijken in jezelf, te verbinden met je zelf, jezelf ontspanning te geven in je lijf, je uit je hoofd te halen en in je lijf, heling te geven in je lichaam, openen van je hart, duidelijker zien van je overtuigingen, traumavelden etc

 

 • Boek een Quantum Healing Hypnose Sessie. Geen sessie is hetzelfde en alles sessies zijn precies dat wat jij nodig hebt op dit moment. Er zijn mensen die zeggen, bij mij gebeurd er vast niks, maar er gebeurd altijd wat en er komen altijd vorige levens, multi dimensionale levens voorbij. Ook kan je contact krijgen met je gidsen of een overleden iemand. Alles is mogelijk en precies dat wat jou weer doet stromen. 

 

 • Boek een NEI sessie waarbij we gaan kijken naar onverwerkte emoties, overtuigingen en patronen, saboteurs, belemmeringen en voorouderlijn en nog zoveel meer. 

 

 • 'Be the lighthouse, so when boats are lost, they can find you!