Quantum Healing Traject

1. Intake & symbolenreis (kan ook online)

Tijdens onze eerste samenkomst gaan we kennismaken, kijken naar datgene wat jij voor jezelf duideijk wilt hebben in het traject. 

 

Daarna ga ik met je een symbolenreis doen waarbij er al heel veel kan gebeuren!

 

Tijdens een symbolenreis maak je in hypnose contact met je onbewuste. Het is een reis door je onbewuste waarin je symboelen tegenkomt die te maken hebben met het probleem dat je bezighoud. Ik gebruik de symbolenreis vaak als je een belangrijke keuze in je leven moet maken, een inzicht wilt verkrijgen in een bepaalde situatie of een vraag beantwoordt wilt hebben waar je op bewust niveau niet bij kunt komen.

 

Deze bijeenkomst duurt 90 min en kan zowel LIVE als ONLINE!

 

2. QHHT Quantum Healing Hypnose Sessie (kan ook online)

En dan is het zover om dieper te kijken in het Quantum Veld naar antwoorden, inzichten, heling of datgene wat jij op dat moment nodig hebt om verder te komen in dat NU moment. 

 

Er zijn altijd lagen die nog verder geopend willen worden. IN deze sessie kunnen verschillende onderwerpen voorbij komen zoals het werken met innerlijk kind stukken, vorige levens, entiteiten, AI, voorouders, zielsdelen die terug mogen komen etc. 

Alles wil geopend, gezien en erkent. In deze sessie weet je eigenlijk nooit wat er gaat gebeuren, maar een ding is zeker, er gebeurd altijd wat. 

 

De QHHT sessie duurt 5 uur en kan zowel LIVE als ONLINE!

 

 

3. Magical Journey met Chocobliss

Een magical journey met Chocobliss waarbij je gaat reizen op 3 verschillende plantmedicijnen die je heling brengen, inzichten geven en je hart nog verder openen. 

 

tijdens deze reis kun je alles meenemen van de vorige sessies waarin je ook verder kunt uitpakken dat wat je al hebt geopend. 

 

De Magical Journey duurt 5-7 uur en kan alleen maar LIVE!

 

4. Afsluiting online

Tijdens de afsluiting (online) gaan we alles samenbrengen. De start van het traject, de inzichten, de heling en dat wat er verder voorbij komt. 

 

De afsluiting doen we ONLINE en duurt max 90 min!

 

De bijdrage voor dit complete traject is 695 euro en mag vooraf betaald worden. Wil je een afspraak plannen, neem dan via info@soulspirit.nl contact met mij op. Dan gaan we het traject samen plannen.