New Years Quantum Healing Traject

Vanaf de week van 4 december start ik een New Years Quantum Healing Traject, zowel individueel als in groepsverband (max 4). Dit traject is voor jou als jij in een korte periode dieper in jezelf wilt kijken naar overtuigingen, belemmeringen, alles wat je weerhoudt om jezelf te zijn, te leven en om een dieper weten te ervaren dat je niet alleen je lichaam bent maar nog zoveel meer. 

 

Als je op een punt bent aangekomen dat je niet langer wilt overleven maar wilt leven, jezelf wilt zijn, dat wat je te bieden hebt ook werkelijk wilt laten stromen en voelt dat je hier bent met een reden, dan is dit een mooi moment om een traject te starten. 

 

Samen met jou plannen we data zodat je in het traject met 4 contactmomenten in een flow van een reis komt in jezelf! 

Het eerste contact moment is een intake met symbolenreis, dan een magical journey met chocobliss, daarna een QHHT sessie en dan een afsluiting. Voor het traject SAMEN is het iets anders maar ook wel 4 contactmomenten.

 

Heb je vragen, neem contact met me op! 

 

 

"Wat vond ik het spannend en wat was het bijzonder...deze mooie reis!
Dit traject heeft voor mij een deur geopend. Op die deur zat een groot dik slot. Dat slot heb ik er zelf op gezet. De sleutel was altijd al in mijn bezit. Ik heb die deur tijdens de sessie geopend. En ik voel langzaam puzzelstukjes in elkaar vallen. Dank je wel Lilian!❤️"