QHHT & beyond

 

 

 

 

"Met een gevoel van "met nog maar één teen in de spirituele wereld staan" deze spannende sessie bij Lilian gedaan in het volste vertrouwen dat je krijgt wat je nodig hebt en wat je aankunt.
wat een kadootje aan jezelf, de plek is fijn en ontspannen, Lilian is een prachtig mens! Deze reis moet je zelf ervaren om het te begrijpen, ontdek wie je echt bent, waar je vandaan komt en wat je ziels missie is.
dank je wel Lilian en zeker tot de volgende keer !"

QHHT & Beyond

Als je een QHHT sessie boekt bestaat jouw sessies uit alle opgedane kennis die ik intussen heb opgedaan en nog aan het opdoen ben tijdens mijn opleidingen. In elke sessie dient zich weer iets anders aan en is ergens anders behoefte aan. Het is dus altijd een combinatie van onderstaande technieken. Wil je een sessie boeken dan kan dat HIER

 

QHHT van Dolores Cannon

Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) is een hypnose techniek gecreeerd door Dolores Cannon die 45 jaar ervaring heeft als regressie therapeut. Ze heeft gewerkt met 1000-en mensen over de hele wereld. Daarnaast heeft ze verschillende zeer boeiende boeken geschreven. De opleiding heb ik afgerond bij Dolores Cannon, zowel level 1 als 2. Daarnaast heb ik bij haar dochter Julia Cannon de SOULSPEAKS workshop gevolgd. 

 

Tijdens de sessies is het mogelijk dat je naar vorige levens gaat maar ook parallelle levens, toekomstige levens of levens op andere planeten, andere dimensies. Alles is mogelijk. QHHT sessie is gebaseerd dat het onderbewuste jou naar de meest geschikte plaats en tijd brengt waar informatie is die voor jou relevant is voor dit moment.

 

Beyond Quantum Healing (BQH) is een hypnose techniek die 'beyond' gaat. BIj QHHT hypnose techniek leer je om je aan een script te houden (volgens Dolores Cannon) maar Candice (rechterhand Dolores) kwam er achter dat je soms ook beyond dit script moet gaan. Sinds 2012 is er zoveel veranderd in de energie dat dit ook voor mij als heel kloppend voelt. 

 

'Candace Craw-Goldman has been involved in the Healing Arts since the year 2000 and has studied with many healers across the world. Notably, she worked closely with the late, great Dolores Cannon from 2008-2014, assisting her in her live trainings and workshops. Candace is the founder of the ORIGINAL Quantum Healing Support Forum Community for Spiritual and Energy Practitioners and also the Worldwide Directory of Quantum Healers called QuantumHealers.com. She is known in the Metaphysical Community as a healer, writer, broadcaster, speaker and consultant. Currently offering instruction in her own concept and method that is called, “Beyond Quantum Healing,” BQH moves beyond dogma and limitation which breaks new ground for practitioners and clients alike who are ready to experience healing in a new way on the New Earth.'

 

 

Verder heb ik de opleiding bij SouL Center Healing Hypnosis (SCCH) van Laura Withworth gevolgd! Zij werkt ook met QHHT van Dolores Cannon en is daarnaast Clinical Hypnotherapist en Psychotherapist. Wat zij toevoegt aan de QHHT en de BQH is het verwijderen vanEntiteiten zodat je volledige heling kan ontvangen zowel in je fysieke lichaam als energetisch en emotionele lichaam. Naast entiteiten kan je te maken hebben met aardgebonden entiteiten, dark entities, implantaten, AI, etc die jou tegen houden om volledig in je eigen licht te gaan staan. Aangezien ik dit ook steeds vaker tegenkwam wist ik dat deze methodiek een mooie toevoeging was voor wat ik al wist. 

  

HIN Hypnose Instituut Nederland

In deze opleiding heb ik geleerd om hypnose en NLP toe te passen om clienten naar hun onbewuste te laten reizen om daar hun antwoorden te vinden. In deze opleiding heb ik heel veel verschillende hypnose technieken geleerd. Hierdoor kunnen problemen opgelost worden die al jaren vastzitten. Vanuit deze opleiding heb ik de prachtige symbolenreis ook meegenomen die ik vaak toepas als mensen een volledige dag met hypnose nog teveel vinden. Klik voor meer info over symbolenreis HIER

 

QM Hypnose van Priscila Tielman en Rolf Nuyts

Op dit moment ben ik bezig met deze opleiding. QM-hypnose is geen vorm van therapeuten, maar het gaat om het ondersteunen van de cliënt vanuit de hart-intelligentie, zodat deze vanuit zichzelf tot heling en inzichten komt.

De rode draad in de intensieve training is de eigen ervaring. Oefeningen die worden ondersteund door onze audiotechnologie zorgen voor het verkennen van de eigen bewustzijnsgebieden. Dit zijn tevens de gebieden waar potentiële cliënten terecht kunnen komen. Door de eigen ervaring hoef je dit niet meer aan te nemen of te geloven, je gaat het weten.

 

 

Wat is QHHT?

Going into Past Life!

QHHT and Alien Life!