Testimonials

36 berichten, 4 pagina's 
03-12-2021
Geplaatst door: Sonia

Qhht sessie

Een hele bijzondere ervaring die nu, weken later, nog steeds doorwerkt en verdiept. Ik had geen ervaring met hypnose en wist niet goed wat ik moest verwachten. Lilian was heel ontspannen en wist een sfeer van veiligheid, rust en vertrouwen in korte tijd te creëren. Door eerst na te denken over wat ik graag zou willen vragen/weten kon de sessie sturing krijgen en kreeg ik antwoorden op vragen die ik had. Ik had niet verwacht dat ik zo'n reis kon en zou maken. Ik was van te voren bang dat ik niets zou zien of dat het bij mij niet zou lukken, die angst was niet nodig. Vanaf het begin begeleidde Lilian mij moeiteloos door verschillende levens heen waarbij gerichte vragen me inzicht gaven in waarom ik bepaalde dingen te zien kreeg en wat de boodschap voor me was. Ik ben in vorige levens geweest, in de toekomst en in het universum, ik heb gezien waar ik vandaan kom en ervaren dat ik met een doel hier op aarde ben. Dat wordt via dromen en meditaties nog steeds meer duidelijk, het werkt gewoon door. Lilian weet heel mooi de link te leggen tussen de levens die voorbij kwamen en thema's in mijn huidige leven, daardoor kon ik zien waar bepaalde overtuigingen en gedachten vandaan komen en diep voelen dat ze eraf mogen, ze dienen me niet meer. Als ik de sessie terugluister, merk ik dat er nog weer meer geopend wordt.
Een intense beleving die ik nog aan het integreren ben. Heel dankbaar!

03-12-2021
Geplaatst door: Esther

Chocobliss

Chocobliss is thuis komen in mezelf waar onvoorwaardelijke liefde is zonder oordeel en verwachtingen. Je mag volledig jezelf zijn met alles wat je te zien is op het pad van de magische reis. Voor elk stukje is er bedding, warmte, liefde en dankbaarheid.
Danbaarheid en zorg voor het stukje donker in mij wat niet gezien mocht worden. Het stukje waar alle antwoorden liggen. Het stukje waar ik Ik mag zijn.
Dank je wel Lieve reis groep maar ook jij lieve Lilian voor deze mooie dagen❤ liefs Esther f

01-12-2021
Geplaatst door: Oesja

Cacao Bliss

Wat een mooi en waardevolle ervaring is dit! Door de veilige bedding die Lilian in deze ceremonie biedt heb ik me vrij gevoeld een prachtige en ook intense reis te maken. Een reis van herkenning, herinneren en doorvoelen. Heerlijk hoe dit de dagen daarna nog doorwerkt.

Oesja

01-12-2021
Geplaatst door: Gerda

Awaken to Your Essence

Elke donderdagavond is het weer een cadeautje om een les Awaken to Your Essence bij Lilian te volgen. De lessen zijn zeer afwisselend en wordt er steeds een ander stuk van je lijf en mind meegenomen. Een prachtige methode om weer in contact te komen met jezelf en het grotere geheel.

01-12-2021
Geplaatst door: Ineke

QHHT Sessie

9-11-2021
Wat een bijzondere ervaring!
Het voelde heel vertrouwd en veilig. Tijdens de hypnose stelde Lilian de juiste vragen om telkens weer verder te kunnen. Ik merkte dat zij zich enorm kon inleven in waar ik op dat moment zat. Deze hypnose heeft mij heel veel meer gebracht dan ik had kunnen bedenken. En vooral het weten "er is meer tussen hemel en aarde", het voelt alsof er een deur voor mij is open gegaan.
Bij het terugluisteren van de opname zat ik er gelijk weer in en zag nog duidelijker de details en begreep ik het nog beter en ook waarom ik deze levens te zien kreeg. Bedankt Lilian voor deze mooie sessie!
Ineke

30-11-2021
Geplaatst door: Sandra

QHHT

Wat een mooie reis naar binnen! De vragen die ik had heb ik allemaal beantwoord gekregen en het was echt magisch! Dit smaakt naar meer!