Testimonials

45 berichten, 5 pagina's 
18-02-2023
Geplaatst door: Wietske Kloppenburg

QHHT sessie

Ik heb een prachtige reis gemaakt met de betrokken, deskundige en liefdevolle begeleiding van Lilian.
Via een bodyscan mocht ik trauma helen uit het verleden, ik kreeg een DNA activatie en mocht kijken in een kristallen stad waar ik vandaan kom.
Ik voel me lichter, mijn lijf is rustiger, mijn darmen zijn gekalmeerd. Maar ook voel ik dat het nog doorwerkt, het is een proces. Er is veel opgeruimd en ik ben diep dankbaar voor hetgeen zichtbaar werd 💜

13-02-2023
Geplaatst door: Famke

Quantum Hypnose Healing Sessie

De QHHT sessie die ik heb gedaan was heel bijzonder. Ik heb energieën gevoeld, contact gemaakt met overledenen, er is energie uit mijn systeem gehaald en ik heb heling ontvangen van o.a. een niet aards wezen.
En ik ben in een vorig leven gestapt waarbij er zóveel puzzelstukjes op zijn plek zijn gevallen wat me heel veel inzicht geeft in emotionele en fysieke worstelingen waar ik in mijn huidige leven tegenaan loop.
Ik voel me lichter door de dingen die ik kon loslaten en die geheeld zijn. En ik weet nu dat ik nooit alleen ben, dat ik ondersteuning krijg van mijn voorouders.
En dit alles onder de veilige en liefdevolle begeleiding van Lilian.
Dank je wel Lilian, dat je er voor me was tijdens deze reis! 🙏😘

01-11-2022
Geplaatst door: Hilda

De sessie heeft me zo goed gedaan!
Nieuwe, heel lichte energieën in mijn onderbuik en vandaag thuis een diepe retraite, daarna een overweldigend gevoel van warmte en vrede.
Ik ben zo blij!

11-10-2022
Geplaatst door: Mirjam Kappelhof

Sessie 4-10-2022

Ik ben 65 jaar en vond t zeer spannend om de sessie aan te gaan bij Lilian aangezien ik al zoveel had gedaan om goed met mezelf om te gaan. Maar t moment dat ik bij Lilian was voelde ik dat t goed was. Ze straalt rust, gemak en overtuiging uit en dat zorgde ervoor dat ik me aan haar kon overgeven waardoor de sessie voor mij n zeer waardevolle ervaring werd.

10-10-2022
Geplaatst door: Mirjam

Hypnose sessie

Op mijn verjaardag heb ik een sessie gedaan bij Lilian, dit was een mooi cadeautje aan mijzelf!
Ik voelde mij veilig en had alle vertrouwen in Lilian. Een mooi warm mens die mij inzichten heeft gegeven en een mooie bijzondere ervaring! Dankjewel!

22-09-2022
Geplaatst door: Carla

QHHT sessie

Dank je wel mooie ziel voor het cadeau. Ik was deze afgelopen weken nog wat half in het quantum veld. Bedankt voor de rust en mooie energie!

Ik heb zin in de nieuwe stap die ik ga zetten en het heeft mij meer bewuster gemaakt; vrouwenlijn, gidsen enz. Bedankt!

10-09-2022
Geplaatst door: AB de Vries

QHHT sessie

Een hele bijzondere ervaring met lilian. Een hele lieve, warme, toegankelijke vrouw/gids die je met haar warme stem begeleid naar hetgeen voor jou op dat moment nodig is. Mijn brein probeerde mij meerdere malen te "saboteren" maar door de begeleiding van lilian contact gekregen met mijn overleden moeder, overleden vriend en mijn gids/hogere zelf...alle intenties etc uit de intake kwamen voorbij en ben haar heel dankbaar voor deze bijzondere Hypnose, healing sessie🙏

05-09-2022
Geplaatst door: Esther

Even gekeken naar mijn administratie maar mijn praktijk is echt gaan stromen na mijn hypnose sessie. Alles begint maanden later op zijn plek te vallen. Echt bijzonder!

21-07-2022
Geplaatst door: Gea

QHHT sessie

Nieuwsgierig geworden naar QHHT door de mooie en bijzondere verhalen van mijn dochter en van mijn vriendin.
Ik ben er zonder verwachtingen in gegaan en heb het laten gebeuren.
Door de sessie werd ik goed begeleid. Ik voelde me op mijn gemak bij Lilian. De sessie heeft me veel gebracht. Ineens werd duidelijk dat ik niet terug hoefde naar eerder in mijn leven maar ik ging juist in de tijd vooruit. Dit heeft mij rust en vertrouwen gegeven. Er is iets in mij aangewakkerd en veranderd tot op heden.

09-07-2022
Geplaatst door: Marijke Harsevoort Lamberts

QHHT

Het is bijna 2 weken geleden dat ik een QHHT-sessie heb beleefd. Wat heet: het is nog niet gestopt. De beelden komen nog dagelijks voorbij…..
Wat een indrukwekkende reis heb ik samen met Lilian gemaakt. “dit krijg ik niet bij elkaar gefantaseerd”(een stukje Drentsche achterdocht)
Ik was van te voren best gespannen. Ik wist wel iets van de QHHT-techniek maar wat ik van mezelf te zien zou krijgen…..
Lilian weet een dermate liefdevolle en veilige sfeer te creëren dat ik mijn spanning snel kon loslaten. “Ik zou alleen maar diegen te zien krijgen die ik aan kan en kan verdragen”
Ik voelde me in goede, vertrouwde handen. (De fijne locatie in Schipborg was daar in mijn beleving ook debet aan. Zachte energie van de zandgrond.)
Liggend op een behandeltafel werd ik door Lilians rustige stem in een wakker soort trance gebracht. Ik voelde diepe rust. Grote thema’s zag ik in korte films en levensecht aan me voorbij trekken. Ik beleefde mezelf tijdens een aantal levens in verschillende rollen en hoorde hoe mijn stem anders klonk en mijn taal anders kinderlijk was.
Wat bijzonder allemaal. En nu, nu voel ik zoveel compassie en liefde voor dat dappere, vroeg wijze kind in mij. Wat fijn! Er zijn ook andere lessen te leren, maar hier begint het.
Lilian, dank je wel voor je onverdeelde, liefdevolle aandacht, voor je rust, voor het laten zijn…..
Het brengt me veel.