Quantum Hypnose

Tijdens de Quantum Healing Hypnose Sessie gebruik ik verschillende hypnose technieken die allemaal gebaseerd zijn op de technieken van Dolores Cannon, namelijk de QHHT (Quantum Healingg Hypnose Techniek) die ik hieronder heb beschreven! Hoe jouw sessie eruit zal zien is afhankelijk van wat zich aandient bij jou en waar jij behoefte aan hebt. Het is dus altijd een combinatie van onderstaande technieken. Wil je een sessie boeken dan kan dat HIER

 

 

QHHT

 

 

 

Quantum Healing Hypnosis Therapy (QHHT) is een hypnose techniek gecreeerd door Dolores Cannon die 45 jaar ervaring heeft als regressie therapeut. Ze heeft gewerkt met 1000-en mensen over de hele wereld. Daarnaast heeft ze verschillende zeer boeiende boeken geschreven. De opleiding heb ik afgerond bij Dolores Cannon, zowel level 1 als 2. Daarnaast heb ik bij haar dochter Julia Cannon de SOULSPEAKS workshop gevolgd. 

 

Tijdens de sessies is het mogelijk dat je naar vorige levens gaat maar ook parallelle levens, toekomstige levens of levens op andere planeten, andere dimensies. Alles is mogelijk. QHHT sessie is gebaseerd dat het onderbewuste jou naar de meest geschikte plaats en tijd brengt waar informatie is die voor jou relevant is voor dit moment. 

 

 

 

BQH

 

 

 

 

Beyond Quantum Healing (BQH) is een hypnose techniek die 'beyond' gaat. BIj QHHT hypnose techniek leer je om je aan een script te houden (volgens Dolores Cannon) maar Candice (rechterhand Dolores) kwam er achter dat je soms ook beyond dit script moet gaan. Sinds 2012 is er zoveel veranderd in de energie dat dit ook voor mij als heel kloppend voelt. 

 

 

'Candace Craw-Goldman has been involved in the Healing Arts since the year 2000 and has studied with many healers across the world. Notably, she worked closely with the late, great Dolores Cannon from 2008-2014, assisting her in her live trainings and workshops. Candace is the founder of the ORIGINAL Quantum Healing Support Forum Community for Spiritual and Energy Practitioners and also the Worldwide Directory of Quantum Healers called QuantumHealers.com. She is known in the Metaphysical Community as a healer, writer, broadcaster, speaker and consultant. Currently offering instruction in her own concept and method that is called, “Beyond Quantum Healing,” BQH moves beyond dogma and limitation which breaks new ground for practitioners and clients alike who are ready to experience healing in a new way on the New Earth.'

 

Deze manier van hypnose integreer ik ook in mijn sessies, daar waar nodig. De sessies kunnen ook heel goed online gedaan worden, zodat je lekker vanuit je eigen huis kunt tijdreizen en je na de sessie ook niet meer hoeft te reizen. 

 

 

SCHH

 

 

 

Verder heb ik de opleiding bij SouL Center Healing Hypnosis van Laura Withworth gevolgd! Zij werkt ook met QHHT van Dolores Cannon en is daarnaast Clinical Hypnotherapist en Psychotherapist. Wat zij toevoegt aan de QHHT en de BQH is het verwijderen van Entiteiten zodat je volledige heling kan ontvangen zowel in je fysieke lichaam als energetisch en emotionele lichaam. Naast entiteiten kan je te maken hebben met aardgebonden entiteiten, dark entities, implantaten, AI, etc die jou tegen houden om volledig in je eigen licht te gaan staan. Aangezien ik dit ook steeds vaker tegenkwam wist ik dat deze methodiek een mooie toevoeging was voor wat ik al wist. 

 

Tijdens mijn Quantum Healing Hypnosis sessies combineer ik al mijn opgedane kennis en gebruik ik datgene wat nodig is om een zo'n mooi mogelijke uitkomst van een sessie te garanderen voor de client. Alle tools samen maken de sessie volledig en helemaal af. 

 

 

 

 

What is QHHT?

Going into a past life!

QHHT and Alien Life

Mijn eigen ervaring met QHHT!

Ik zelf kende Dolores Cannon wel maar had me nog nooit zo verdiept in haar QHHT sessies of een van haar boeken gelezen totdat het me ineens pakte omdat ze begon over buitenaardsen en multi dimensionaliteit. Ik dacht zelf dat hypnose iets was wat je onderging om van het roken af te komen bijv. en ik geloofde daarnaast ook absoluut niet dat ik onder hypnose gebracht kon worden. 

 

Toch ging ik me steeds meer verdiepen in deze vorm van hypnose en heb de informatie opgeslurpt. Alles resoneerde met mij en op dit moment heb ik Level 1, level 2 en Soul Speak certificaat ontvangen van QHHT. De sessies vind ik geweldig om te doen en ik ben enorm dankbaar dat ik altijd mag mee reizen met de persoon die naar andere levens gaat en/of andere werkelijkheden in andere universa. Daarnaast krijg je zoveel boeiende informatie dat ik enthousiast blijf. Ik weet nooit waar de persoon naar toe gaat en het is elke keer weer een verassing. 

 

Mijn eigen ervaring met hypnose was geweldig! Ik had aan de ene kant hoge verwachtingen door alle filmpjes die ik had gezien van Dolores Cannon en aan de andere kant de gedachte dat het bij mij wel niet zo werken. Tijdens de hypnosesessie was ik er helemaal bij, al ben ik blij dat het allemaal was opgenomen omdat je dingen gewoon vergeet. Ik was onder de indruk van alles wat ik te zien kreeg of ineens wist. De gedachte dat ik het verzon was er Ik kwam met veel info over de tijd nu en hoe het werkt op dit moment met licht en duister en wat ik hierin zelf te doen heb. Het was echt geweldig. Ook mijn hogere zelf kwam nog met informatie, waarbij ik zelf het ergens ook allemaal wist wat ik zei en toch ook verbaasd was over de informatie die er kwam. Dit komt mede omdat de trilling hoog is en we al veel meer afgestemd zijn op onze hogere ziel/overziel/bron. Een hele fijne ervaring en ik ervaar het als heel bekrachtigend voor mijn wezen om een sessie te hebben ondergaan. Je gaat alles dan heel anders bekijken en vanuit een groter en breder perspectief zien waardoor het niet meer zo binnenkomt, omdat je de andere lagen hebt aangezet zeg maar.