Hoe ziet een QHHT sessie er uit?

Hoe ziet een sessie (live of online) er uit?

Een QHHT sessie duurt 5 uur en start om 09.00 uur tot ongeveer 14.00 uur (inlc soep naderhand om weer te landen in je lijf)! Mochten de tijden niet uitkomen, dan kan ik altijd overleggen over mogelijkheden.

 

Een sessie kan ook online geboekt worden. Dit kun je aangeven tijdens je boeking. Belangrijk om dan een goede internetverbinding te hebben, headset en een stille ruimte waar je niet gestoord wordt. Voordeel van online is dat je je huis niet meer uit hoeft daarna en de sessie kan laten doorwerken door gelijk in de rust te gaan daarna. 

 

We starten met een gesprek waarin ruimte is om te kijken en aan te geven waar je naar wilt kijken. De hypnosesessie zelf duurt max 2 uur. Ik neem alles op zodat je deze naderhand ook kunt luisteren. 

 

Mensen ervaren in een sessie al veel aha momenten waarin bewustzijn komt op patronen en conditioneringen. Tijdens de hypnose bepaalt jouw onderbewuste wat belangrijk is voor jou om te zien en wat relevant is voor dit moment in je leven. Dit kan een vorig leven zijn maar ook een leven op een andere planeet. Alles is mogelijk. 

 

Na de hypnose sessie nemen we de tijd om alles te bespreken. 

 

De bijdrage voor een hypnosesessie is in april, mei en juni nog 250 euro. Vanaf juli is de bijdrage 300 euro voor een QHHT sessie.


Er zijn ook mensen die nog een keer een sessie willen ondergaan en dan vraag ik een bijdrage van 200 euro, omdat deze dan korter duurt. 

 

Om je voor te bereiden op een sessie stuur ik je van te voren een mail met info. 

 

Hier een korte introductie hypnose QHHT bij Lilian