Retraitedag

Naar Binnen & Zijn in dit NU moment!
 
Een retraitedag om volledig in stilte met Sacred Cacao te zakken in jezelf, SLOW DOWN met Yin Yoga, zodat je steeds stiller wordt in jou! Daar waar je wijsheid zit, je voelen, je weten, verbinden met dat wat jij bent in dit NU moment.
 
We drinken een kopje Sacred Cacao. Sacred Cacao drinken is ontzettend gezond, bevat heel veel anti-oxidanten en opent je hart, je bloed gaat sneller stromen en je gaat nog dieper in jezelf voelen en ontspannen. Daarna nemen we de ruimte waarin je kunt delen wat er nu is in jou? Dit maakt dat je dieper zakt in jezelf. Vanaf dat moment gaan we verder de rust in door de Yin Yoga waarbij je houdingen 3-5 minuten aanhoudt en waar je je bindweefsel enorm veel plezier mee doet. Hoe meer ontspannen jij in je lijf bent, je stress en spanning loslaat, hoe rustiger jij wordt in je hoofd. En dit samen met de werking van de Sacred Cacao geeft een magische gevoel.
 
We gaan veel in stilte zijn, zonder woorden, zonder invulling, maar jij met jeZelf, waarna we doorgaan in een groepsregressie waar jij vanuit het veld van volledig in het NU zijn je informatie gaat vinden, dat wat jij in dat moment nodig hebt om te ZIJN nog meer in jeZELF!
 
Een dag van vooral Naar Binnen gaan & in het NU moment zijn!
Wees welkom op deze dag voor jeZELF!
Datum; zaterdag 21 januari 2023
Bijdrage; 110 euro pp!
Locatie; Groningen
TIjd; 10.00-16.00 uur

Wil je meer info, stuur me een mail via info@soulspirit.nl