Trauma/Entiteiten

Steeds vaker kom ik tijdens de sessies entiteiten tegen die aan clienten vastgeklikt zitten via hun trauma zonder dat ze dit doorhebben. Dit klinkt heel eng misschien maar je moet er vanuit gaan dat ze er al zaten (misschien al levens lang) en dat je tijdens een sessie eentje kan tegenkomen die we dan eindelijk naar het licht kunnen brengen. Deze entiteiten hebben bij jou door jouw trauma in dit leven of vorige levens een ingang gevonden in je energieveld om met je mee te liften. Er zijn in de astrale wereld zoveel dolende zielen en hoe meer wij uit de verdichting onze schaduw opruimen, hoe meer we deze tegen kunnen komen. Hierin hoeven we een ding te onthouden en dat is dat uiteindelijk alles maar dan ook alles naar het licht wil. En als jij in je kracht komt, heeft niks/niemand meer invloed op jou, maar dan moet je naar binnen en je eigen startpunt van oorsprong. Daar herinner jij je werkelijke kracht en licht en breek je door alles heen.

 

Toen ik het werk als Quantum Healer Hypnoses Practioner net begon was ik niet bezig met entiteiten, maar hoe vaker ik sessies gaf, hoe meer ik zag dat er lagen zijn in ons energieveld waarin zowel entiteiten die ooit een lichaam hebben gehad, als entiteiten die nog nooit een lichaam hebben gehad als buitenaardse entiteiten aan ons vast gekleeft kunnen zitten. Zowel met bewuste intentie als gewoon compleet verdwaald.

 

Tegelijkertijd komt al mijn ervaring als klein kind en mijn latere ervaringen met entiteiten weer helemaal terug. In het begin dacht ik dat alle wezens het goed met mij voor hadden en dat ik iedereen maar kon toelaten, totdat ik erachter kwam dat er wezens zijn die alleen maar energie komen halen, dat er wezens zijn die uit zijn op jouw levensenergie en/of je willen laten geloven dat je niks waard bent (klikken dan aan op een overtuiging die vast zit in mijn systeem door trauma). Alles is mogelijk. Ik leerde voor mezelf dat ik moet onderscheiden, dat er frequentieverschillen zijn in wezens, dat er wezens zijn die je negatieve gedachten voeden en er baat bij hebben als jij in verlaagde trilling blijft. Alles in de 3D wereld is ook aanwezig in de 4D wereld. Er zijn aardige mensen om jou heen in de aardse wereld maar ook mensen waar je besluit niet meer mee te relateren, en zo heb je in de astrale wereld ook wezens die jij liever niet binnenlaat.

 

Daarnaast zijn er ook entiteiten die in zo'n grote shock verkeren door een onverwacht overlijden dat ze zich willen vastklampen aan jou. Het is een besluit in jezelf dat je dit niet meer toelaat. Alles zit zo logisch in elkaar. Als je kwantumfysica begrijpt, dan begrijp je ook dat je alles ergens ook zelf op je afroept. Als ik geen schaduwwerk doe, niet kijk naar mijn trauma, mijn overtuigingen, mezelf niet onderzoek, naar binnen ga, zal ik hier geen bewustwording op krijgen. Hoe meer ik durf te kijken naar mijn trauma (dit leven of andere levens), hoe meer ik mijn levensenergie kan laten stromen, kan terughalen, entiteiten kan loskoppen en deze kan begeleiden naar het licht. Uiteindelijk is het allemaal onderdeel van bron en de bewustzijnslagen waar we in verkeren.

 

Het is als een luchtballon die alle hogere frequenties al in zich wakker heeft gemaakt maar die de zandzakken nog aan zichzelf heeft hangen. Als ik deze niet bewust loshaal, zal ik met mijn hogere frequenties nooit opstijgen. Ergens alles wel weten maar het in de buitenwereld niet gecreeerd zien omdat ik op de grond blijf door de zandzakken. Het heeft te maken met het besluit dat ik zelf maak om heel diep in mezelf te zorgen voor mijzelf en verantwoordelijkheid te nemen voor alle onbewuste plekken in mijn systeem. 

 

BOEK EEN SESSIE